My awarded infrared series "The Road to Kigali" which won the street category of the Annual Photography Awards 2019 was exhibited at Espace Vanderborght in the center of Brussels in January 2020

 


 

https://iso2020expo.be/
 

My National Geographic winning image  of the jumping wildebeest was also highly commended at the 2014 Travel Photographer of the Year awards and will be exhibited at the Royal Geographic Society in London from 24th of July 2015 until 5th of September 2015.
 


 

The address is
 


 

1 Kensington Gore,
London,
SW7 2AR,
England
 

http://www.tpoty.com/exhibitions/rgs
 


 


 


 

If you plan on being in Spain in April 2015, you can visit the photo festival Festimatge in Calella where twenty images of the series "She" will be exhibited.
 

 http://www.festimatge.org/FESTIMATGE_2015_PROGRAMA.pdf
 


 


 


 

'Ella', de Nicole Cambré

Lloc: Sala polivalent Fàbrica Llobet
Horari: dijous i divendres de 17 a 21.30 h., caps de setmana i festius de 11 a 14 h. i de 17 a 21.30 h
Accés lliure

"She" ("Ella") és una selecció monocroma de vint poderosos retrats de dones africanes de les societats tradicionals a l'Àfrica oriental i meridional. L'atenció se centra en les fortaleses de les dones i en les seves similituds i no en les diferències. Les imatges mostren a dones de les tribus dels Himba (Namíbia), San (Botswana), Turkana (Kenya), Samburu (Kenya), Mursi (Etiòpia), Hamer (Etiòpia), Kereyu (Etiòpia) i Daasenaach (Etiòpia).

L'autora, Nicole Cambré, és una advocada belga de professió, però una fotògrafa d'esperit. Nicole va començar a estudiar fotografia a l'acadèmia de Brussel·les a finals de 2011. En aquest període de temps relativament curt les seves imatges en blanc i negre van rebre el reconeixement internacional a través de diverses publicacions i premis. Una de les seves imatges de la fauna va ser guardonada amb el 1r premi en la categoria de naturalesa 2014 de National Geographic.